Dobrodošli u Behafe

Behafe se zahvaljuje svima vama koji ukazujete poverenje ovom blogu.

 Ρrvo želim da se predstavim.

Ja sam Nina Živković, master menadžer u inženjerstvu, marketer i pre svega osnivač ovog bloga. Dugi niz godina sam se bavila i modelinogm tako je negovanost za mene bila imperativ. Da, nije to bila lepota već negovanost i briga o sebi. Ni one najlepše manekenke ne mogu zrače onoliko koliko jedna samouverena, blistava i negovana žena može. Slažemo se, na sve ove stavke utiče isključivo volja. Baveći se ovim poslom, gotovo svaki moj deo tela i lica je bio izložen, pa se podrazumevalo da je perfekcija ono šta se može videti. Međutim, nije bilo baš tako. Na licu sam dobijale promene u vidu sitnih izbočinica, komedona koje nisam mogla da odstranim lako i stručno, obzirom da sam često bila van svoje države i pouzdanih stručnjaka. Usled stresa, promene klima, vremenskih zona, neispavanosti, neadekvatne trenutne nege, preteške šminke, tretiranja kose, nedovoljnog vremena za zdravijom ishranom, treniranjem, neznanja, moja koža, telo i kosa su se znatno pogoršali. Moje samopouzdanje, u poslu koji važi najpoželjnijim, je bilo potpuno degradirano ovim promenama.

Koji su bili uzroci mojih problema?

Nakon ozbiljnih promena u vidu upala na licu, promene samog kvaliteta kože (gde je jedan deo bio potpuno masan i problematičan dok je drugi izrazito suv), tela koje je mršavilo a jedino u predelu struka dobijalo određene kilograme, kosi koja je bila naglo istrošena,  odlučila sam da je vreme da se posvetim sebi. Posetila sam doktore, tačnije dermatologa, endokrinologa i nutricionistu i ustanovila da imam problem masno kombinovane kože sa učestalim nastankom komedona koju je uzrokovala inslulinska rezistencija. Ona je bila odgovorna i za nepravilno mršavljenje odnosno gojenje, a kosi sam dala pauzu i vitaminske tretmane zarad oporavka. Godine su mi trebale da nađem prave uzroke svojih promena a kroz te iste godine sam naučila da slušam, da zastanem, razmislim, setim se, prihvatim tuđe savete. Iz svakog sam primenjivala ono šta je najbolje i usklađivala sa sopstvenim potrebama. Iza svega što sa Vama sada delim stoji veliki broj godina istraživanja, posećivanja raznih stručnjaka, uzimanja iskustva od osoba koje su bile izložene raznolikim izazovima.

Ovo iskustvo prenosim na Behafe.

Sada putovanja koristim da vidim nešto novo, da probam one proizvode, one usluge koje mi ovde gde živim nisu dostupni, da vidim kako to neko drugi radi, dobijam novi pristup, nova saznanja. Baš zbog svog ovog iskustva, svih ovih problema, teško nadjenih rešenja, bezbroj korisnih i manje korisnih saveta, bačenih proizvoda i onih iskorišćenih sa zadovoljstvom bočica, nastao je BEHAFE . Tu je da vam iz prve ruke podeli sve korisne savete, ukaže na prava mesta, ljude, prava rešenja bez okolnih staza, tu je da uporedi sve što tražite, sve što je aktuelno, ukaže na greške ali i neretko pohvali. Isto tako poziva da i Vi budete deo njega i nesebično delite svoja mišljenja i iskustva. Pored Vas i mene koji delimo lična mišljenja, kao velika podrška BEHAFE-u, gostuju i razna kompetentna lica iz oblasti lepote, zdravlja i fitnesa koja će svojim savetima ukazati na pravo rešenje Vašeg problema. Još jednom ću ponoviti: „Ni one najlepše manekenke ne mogu da zrače onoliko koliko jedna samouverena, blistava i negovana žena može“. Brinite o sebi. BEHAFE Vam pomaže u tome.

Blog vam predstavlja


Lepota

Zdravlje

Fitness

Behafe blog se razvija u pravcu magazina i objedinjuje sve aktuelne i manje aktuelne teme iz oblasti lepote, zdravlja i sporta. Behafe je tu i da vam pomogne da nadjete rešenje ili smanjite vaš problem, da usvojite prave savete, da vam ukaže na ono i što niste znali ili ste radili na pogrešan način. Tu je da uporedjuje, da pravi recenzije. Behafe se obraća svima vama koji se ovde i pronalazite. Na pravom ste mestu.