Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Fenty Skin, nov Rijanin projekat

Posted on 5

BILO JE I ZA OČEKIVATI!

Nakon veoma uspešno izgradjenog brenda šminke “Fenty beauty” čiji proizvodi čine neke od najprodavanijih u prodavnicama širom sveta, slavna pevačica Rihanna se nije zaustavila. Odlučila se za jedan korak više gde je odlučila da nastavi svoj uspeh u kreiranju sopstvenih brendova i tako se usmerila i ka samoj nezi kože lica. Jer, šta znači dobra šminka ukoliko lice na kom je nanešeno nije negovano?

Fenty skin je, može se reći, uz skroman marketing lansiran pred svetskim tržištem poslednjeg dana jula ove godine, dok su kampanju pratile karakteristične manekenke već proslavljene reklamiranjem njene šminke “Fenty beauty” uz jasnu poruku da su ovi proizvodi namenjeni svakom tipu kože. Medjutim, ovog puta im društvo kao modeli prave i sama pevačica uz svog kolegu A.S.A.P. Rocky-ja.

 

Prodaja je za sada isključivo dostupna samo preko oficijalnog sajta ovog brenda (fentybeauty.com) a za trenutno su dostupna sledeća tri osnovna proizvoda za negu kože: bogat potrebnim supstancama, hidrirajući toner koji umanjuje pore, hidrirajuća krema za lice sa zaštitnim faktorom 30, dopuna te iste kreme i kremasto sredstvo za skidanje šminke. Dok je set od sva tri proizvoda momentalno rasprodat.

U novom videu za magazin “Harper’s Bazaar”, Rihanna je predstavila način na koji ona koristi svoju novu liniju proizvoda dodajući opis i objašnjenje za svako od njih. Pogledajte!

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *