Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Filmski festival u Kanu

Sve je sijalo od luksuza i novih zvezda!

Nedavno završen filmski festival u Kanu obeležen je uz zaista veliki broj slavnih ličnosti koje su se našle na njegovom crvenom tepihu. Svetske zvezde su pristizale sa svih strana pa se ovaj put pored Holivudskih glumica moglo uživati u raskošnim toaletama glumica iz Bolivuda i Dalekog istoka. Slavne glumice su pratili i mnogobrojni filmski partneri koji su i u svojim poznim godinama zasenili mnogobrojne prisutne, a kao nikad ranije, ovaj i svi ostali dogadjaji vezani za najprestižniji filmski festival bili su otvoreni i za pevače, modele i influensere koji nisu propustili priliku da zasijaju na ovakvom važnom dogadjaju.

Jedno je sigurno. Svaki od look-ova koji su predstavljeni na poznatim ličnostima osmišljeni su mnogo ranije i na njima je radio veliki tim profesionalaca. Tako da ukoliko se odlučite da u bitnoj noći imate jedan od ovakvih izgleda, zasigurno nećete pogrešiti!

Glumice su odisale posebnom elegancijom i raskošom.

Manekenke koje su se pojavile su oslikavale prava umetnička dela nove ere svetski popularnih frizera, šminkera i kreatora. Kroz svoj boravak na Azurnoj obali, promenile su zaista veliki broj kompletnih izdanja, dok su se vešto poigravali sa njima i njihovim time utvrdjujući nove trendove. One su rado pozirale i pravile zaista impresivne snimke i čitav dogadjaj je još više odjeknuo mladjem naraštaju zahvaljujući mladim modelima. Skupljena pundja ili rep je bio neminovan pojam elegancije, mada je i puštena, blago talasasta kosa odisala glamurom. Na očima su trepavice definitivno bile najnaglašenije uz dosta sjaja na licu ali i veliku dozu umerenosti makeup look-a.

Victoria’s secret model Sara Sampaio je smelo iznela čak četiri različita izgleda uz naizled naglasak prirodne lepote sa veoma malom dozom korekcije u kojoj joj je šminka pomogla.

1 Response
 • Everton Trikot Kinder
  November 15, 2019

  Hello i am kavin, its my first time to commenting anywhere, when i read
  this article i thought i could also create comment due to this good
  article. Everton Trikot Kinder EmilRolda {Madrid GracielaT
  IolaMondr billiga fotbollströjor KandiceBe

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *