Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hyaluron pen, inovacija bez igle

Da je medicina i estetika nauka u koju se zaista mnogo ulaže, dokazuju mnogobrojna nova tehnološka dostignuća u ovim poljima. Naime, lepota i mladolik i zdrav izgled nikad neće izaći iz mode a to je na vreme shvaćeno i zato danas obilujemo velikim mogućnostima uz minimalan bol i oporavak. Jedan od tih dostignuća se ogleda u Hyaluron Pen-u odnosno malom špricu BEZ UBODA koji efikasno ubrizgava kako sam hijaluron tako i mezoterapijske koktele ili pak druge supstance kroz kožu.

Kako Hyaluron pen radi?

Hyaluron pen radi na principu pritiska. Potreban koktel u tečnom obliku se ubacije u spravu da bi se kasnijim radom izbacivao u kožu. Pristisak je dovoljno jak da udje u kožu i rasprši potrebnu supstancu. Daje željeni efekat i dugotrajno dejstvo isto koliko i kada se ista supstanca unese injektivnom metodom.

Da li postoji bol ili otok?

Prednost Hyaluron pen-a jeste da je bol sveden na apsolutni minimum. Oseti se pritisak na koži ali ne postoji izražen bol radom ove “olovke”. Otoci gotovo da i ne postoje, mnogo su manji nego kada je injektivna metoda u pitanju ali je poželjno da se taj dan koža odmori od tretmana koji je odradjen.

Posetili smo Divine beauty studio u potrazi mnogo kompetentnijim odgovorima na ovu temu. Naš saradnik, viši kozmetičar i vlasnik ovog centra, Rada Stojanović, bila je gost stručnjak na ovu temu. Pogledajte video gde možete saznati apsolutno sve o ovoj savremenoj metodi a mimo toga govorimo i injektivnoj metodi kao i o samim filerima (hijaluronu).

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *