Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kolekcije Jesen/Zima 20/21

Posted on 5

New York, London, Milano i Paris Fashion Week

Kao i svaki put, tako vam i sada donosimo trendove pravo sa svetskih modnih pista i najprestižnijih modnih dogadjaja. Fokus nam je na izgledu koji se pravo sa revija može poneti i na ulicama gradova ili pak prestižnim događajima, pa smo tako odabrali najbolja izdanja, uvodeći vas u nove i ponovo vraćene, stare trendove.

New York Fashion Week

New York kao prvi Fashion week u nizu uvek pretenduje smelim kombinacijama kako šminke tako i frizure. Međutim, akcenat je ove sezone bio na blagom naglašavanju prirodne lepote uz detalje koji je naknadno ističu. Dobri aksesoari uz zalizanu kosu je definitivno ono šta nam svetski dizajneri sa Njujorške nedelje mode poručuju kao veliki trend za prestojeću jesen i zimu!

London Fashion Week

Svetska nedelja mode se nastavlja u Londonu sa retkim istupima što se pratnje uz kolekcije tiče. Pa tako, naglasak na prirodnoj lepoti je uvek prisutan uz podignute obrve i tek po koji prigušen ali jači ruž. Čistoća i svežina lica je prioritet kada je ova nedelja mode u pitanju.

Milano Fashion Week

Nedelja mode u Milanu uvek pruža osveženja u jeku ovih modnih događaja. Istupci u vidu šminke, frizure i aksesoara su uvek prisutni ali u umerenoj dozi, uz blago poigravanje i želje upečatljivosti. Aksesoari su definitivan trend kao i blago raspuštena kosa, poručuju nam prestižni dizajneri iz Milana!

Paris Fashion Week

Uvek delujte perfektno! Blaga šminka, kosa koja tek malo sme da se opire i po koji aksesoar tek da naglasi sve ovo. Ne trudite se da u potpunosti prekrijete vaš ten jer je i tek po koja nepravilnost sasvim prihvatljiva, šta više i poželjna, poručuju sa Pariske nedelje mode koja ujedno i zatvara ovu sezonu predstavnica visoke mode.

Predstavili smo vam neke od najpraćenijih revija, kao i nekih po našem ukusu odabranih trendova šminke i frizure za koje smatramo da treba obratiti pažnju. Zatvaramo sa Pariskim fashion week-om i ponovno pratimo modne najprestižnije modne događaje u svetu. Zato, budite uz Behafe i osetite dašak svetskih događaja!

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *