Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Lily Aldridge linija parfema

Top model Lily Aldridge, najpoznatija po nošenju Victoria’s Secret donjeg veša, oprobala se i u dizajnerskim vodama. I to ne tako specifičnim. Naime, kako to uglavnom biva pri završetku velikih karijera, zanimanje je našla u kreativnoj beauty industriji, te se ova elokventna brinta odlučila za lansiranje linije parfema pod svojim imenom, pa je nedavno je plasirala svoj prvi parfem pod nazivom “HAVEN”.

Naime, simboličan naziv koji aludira na raj, zapravo je podseća na jutarnju šetnju kroz sopstvenu baštu u kojoj je i pronašla inspiraciju za sopstvenu liniju mirisa. Kako je sama izjavila, pune dve godine je posvetila kreiranju svog parfema prvenca. Ova veoma cvetna nota sa primesima ruže i mnogobrojnog poljskog cveća vas prvo odaspe sa svojim motivima a posle toga vas čitavog dana prati u osvežavajućem osećaju.

Ono šta sama Lily naglašava jeste da se prilikom kupovine ovog parfema (50$) deo sredstava donira u dobrotvorne svrhe kako bi se otplatiti troškovi porodica čija se deca leče na St. Jude bolnici. Parfem je moguće kupiti online preko njenog sajta https://lilyaldridgeparfums.com

Lansiranjem i promocijom svog prvog parfema, ova manekenka je privukla veliku pažnju javnosti i okupila mnogobrojni modni svet na jednom mestu. Želimo Lily mnogo sreće sa njenim dobrotvorim projektom a mi nestrpljivo i ostatak kolekcije!

1 Response

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *