Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Najbolja izdanja sa Oskara 2020

Posted on 7

OSCARS 2020

Kao i svake godine, najprestižnija dodela nagrada iz oblasti glume je upravo dodela Oskara. Pa tako, ovaj 92. po redu Oskar je prošao bez ikakvog incidenta uz pregršt elegancije i glamura kako na crvenom tepihu same dodele tako i na žurci koja je usledila posle. Čini se da su zvezde bile usklađene u svojim stajlinzima, dok je su svedena šminka i jednostavne frizure pratile nežan look zastupljen na dodeli. Vrhunske kreacije su uglavnom bile pastelne ili crne boje, praćene uz jednostavan ali efektan nakit.

Nagradu za najbolju glavnu žensku ulogu ponela je glumica Renee Zellweger, sporednu žensku ulogu je dobila Laura Dern, dok je Oskar za najbolju glavnu mušku ulogu dodeljen Joaquinu Phoenix-u, dok je najbolja sporedna uloga pripala Brad Pitt-u. Ocenite po Vama najbolje iznesenu toaletu sledećih glumica:

VANITY FAIR 2020

Nakon dodele Oskara usledila je tradicionalna žurka magazina Vanity Fair na kojoj je omogućen dolazak zvezda iz drugih branši, pa je tako ona često posećena od strane manekenki, pevačica i naravno glumica. Poznate ličnosti su sa nestrpljenjem čekale da zasijaju na ovom prestižnom događaju i ponesu spektakularne, veoma primamljive kreacije raznih poznatih dizajnera. Ocenite Vašeg favorita!

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *