Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

PRP i Oxygen tretmani lica

U ponovnoj saradnji sa već visoko kotiranim u svojoj oblasti, Divine beauty centrom, ovog puta smo u Beogradu, u njihovom novootvorenom anti aging centru pod imenom “Divine beauty lounge” (Gajeva 2). Zarad vas, Behafe čitaoca, probavamo tretmane lica koji su možda u ovom trentku najpopularniji i svoje mesto nalaze kako medju starijim i zrelijim generacijama tako i sve više medju mladjim generacijama. U pitanju su PRP , takozvani “vampirski” tretman lica i Oxygen tretman a oba ih možete naći u Divine-u. U svrsi što boljeg pojašnjenja, pripremili smo vam i dva videa u kojim se već dosta govori o samim tretmanima. A sada bi želeli da odgovorimo na najčešća pitanja vezana baš za ova dva tretmana:


Kakvoj koži su tretmani namenjeni?

PRP tretman je namenjen više zrelijoj koži jer je anti age efekat koji ima na kožu ipak najjači adut koji poseduje. Medjutim, sve veću ulogu nalazi i medju mladjim generacijama jer je veoma efikasan pri otklanjanju mnogih drugih promena na licu, karakterističnim mladim naraštajima. Nezavisno od tipa kože, ovaj tretman je shodan za sve generacije i svaki tip i nivo osetljivosti.

OXY tretman je definitivno namenjen apsolutno svima. Neabrazivan, može samo da pospeši rad kože i poboljša njenu strukturu, ne dajući nikakvu propratnu neželjenju pojavu. Naprotiv, deluje umirujuće na svaki tip kože.

Kako deluju na kožu?

PRP tretman je veoma blago invazivan, obzirom na to da se nanosi ubrizgavanjem krvne plazme u površinski sloj kože, koje kasnije i ostali slojevi kože upijaju. Naime, sam proces izgleda tako što se centrifugom krvi prvo odvaja krvna plazma pacijenta, koja se zajedno sa dodatim vitaminima i hormonima rasta (ćelija kože) ubrizgava u lice ili telo. Pa tako, PRP tretman ciljano deluje na probleme koje vi želite da rešite. On može biti u svojstvu uklanjanja nepravilnosti na licu poput: proširenih pora, hiperpigmentacije, otklanjanju ožiljaka, u svojstvu “peglanja” finih bora na licu, kao i vrlo uspešno za povratak rasta kose.

OXY tretman je potpuno umirujuć tretman na bazi aktivnog i potpuno čistog kiseonika, koji je veoma pogodan za svaki tip kože. Veoma efikasan, naročito nakon nekog jačeg tretmana kod kog je epidermis oštećen, pritom deluje izuzetno umirujuće, hidrirajući, pospešavajući lučenje kolagena.

Kakvi su rezultati?

PRP tretman neminovno poboljšava kvalitet same kože, nezavisno od toga za kakav učinak vi radili ovaj tretman, jer vaša krvna plazma je ta koja radi vama u korist. Struktura poboljšana a bore ublažene. I sve ono šta je već navedeno u prethodnom odgovoru. Efekti se najviše odraze od naredna 2,3 meseca pa na dalje.

OXY tretman daje momentalno blistavu kožu, vidno hidriranu i nahranjenu čak i na veoma suvim predelima lica. Primenom na problematične delove, efikasan je i u otklanjanju ekcema. Poboljšava strukturu kože i samog izgleda iste na duži period. Efekti su momentalni!


Koliko ih je puta potrebno odraditi zarad dobijenih efekata? 

PRP tretman je najbolje ponoviti tri puta u nekom roku od godinu dana. Tada možete osetiti potpune efekte ovog tretmana koji drži poziciju jednog od najpopularnijeg u čtavom svetu. Efikasan je a potpuno prirodan. Za posebne potrebe poput upornih nepravilnosti ili gubitka kose, najbolje je posavetovati se sa dermatologom ili odabranim kozmetičarom ucilju odredjivanja količine broja samog tretmana ili kombinacije sa drugim.

OXY tretman možete raditi kad god osećate potrebu za njim i koliko često želite. Bez ikakvih nus pojava omogućava koži da se oseća onako kako se telo oseća prilikom “čišćenja” udisanjem čistog kiseonika. Usled svakodnevne zagadjenosti, stresa, neispavanosti, ovaj tretman će nadoknaditi svu potrebnu svežinu i dati neophodan volumen kože.


Šta je potrebno znati pred tretman?

PRP tretman. Ukoliko imate kožu podložnu nastajanjem mitisera ili eventualno akni, najbolje je kožu očistiti higijenskim tretmanom bar nekoliko dana unazad. Pred ovaj tretman treba znati da je potrebno uzeti odredjenu kolikčinu vaše krvi koja se centrifugira i time se dobija krvna plazma. Naravno, pred ovakvo uzimanje krvi sasvim je u redu i jesti i piti. Ne brinite, ne sleduje nikakvo dugotrajno crvenilo, već kroz sat vremena nakon tretmana se možete vratiti svakodnevnim aktivnostima.

OXY tretman nema apsolutno nikakva upustva pred sam tretman, a posle samog tretmana se odmah možete uputiti obavezama uz nov, blistav ten.

Savetujemo vam da posetite sajt Divine beauty lounge-a i da ih pratite na dalje jer neretko možete pronaći sjajne akcije za tretmane poput ovih.

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *